понеделник, 5 септември 2011 г.

Фоодзи Укључује Здрава исхрана у игру, лансира ИОС и Андроид Аппс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yW5qf1jB9W8/:
foodzy

Много тога је речено о гамифицатион, назван бадгифицатион од стране неких, и чини се да људи и даље подељена око тога да ли је то хир, или будућност.

Било како било, једна област где мислим да је то само може да је рад здравствене и фитнес побољшање.

Унесите Фоодзи , сервис који омогућава корисницима да прате шта и колико једу током времена, како би им се пружи неке увиде о томе како да једете и живите здравије, изгубити тежину или једноставно о томе како своје навике у исхрани у поређењу са својим пријатељима .

Данас, младе Амстердаму компанија која стоји иза услугу (не треба мешати са Фоодзие узгред) је покретање бесплатних апликација за иОС и Андроид , иако је један треба Фоодзи Про, ($ 15 годишње) да се пријавим?

Апликација помаже људима да прате шта они једу чак и када сте у покрету. Користећи Фоодзи, може се приступити дубоко статистике и откључавање значке (где постоји!) За здраве навике у исхрани, већ и за забаву оне - мислим да значке Мамурлук у Вегасу када сте конзумира превише алкохола у једну ноћ, или ББК беџ за роштиљ више од 5 пута у току једне летње.

Фоодзи користи локализовани хране базе података из преко 58 земаља, а тренутно је доступан на енглеском, француском, немачком и холандском језику.

Можете проверити Фоодзи бесплатно, али је број беџева можете зарадити су ограничени и исхрани историја неће се чувати дуже од 30 дана. Такође, као што сам раније поменуо, потребно је да кашље до новца за премије верзију услуге и да буде у могућности да користите мобилне апликације.

Фоодзи је био један од 18 финалиста на ТНВ овогодишње Конференције покретања рели, где је 'софт-лансиран' - они су отворили за јавност Бета пре око два месеца.



Няма коментари:

Публикуване на коментар