понеделник, 5 септември 2011 г.

Бооктрацк: Само Ужасно Идеја. Стварно Ужасно

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xkHd1UzCmWI/:
noisepollution460

Хтео сам да не дирају ово. У интересу светлости и сенке, хтео сам мој следећи колона да буде нешто забавно и позитивно. Бркови на мачића и топле вунене рукавице - све што добре ствари. Да кажем, то проклето, хајде да наше умове ван драму са нешто недвосмислено велика.

Желео сам да све те ствари. А онда Робин Ваутерс питао за моје мисли на Бооктрацк .

У случају да нисте ухватити Робин преглед , Бооктрацк је иПад апликација које додају филмска да ебоокс. Док радите свој пут доле на страници, након мало анимираних стрелице - не разликује лопту караоке поскакује - да одржи корак, Апп утакмица музике и звучних ефеката у текст. Уместо да се ослањају на прозе Артур Конан Дојл је да дочара лик Викторије Лондону у авантура прошарана банд , Бооктрацк корисници могу само седети леђа и слушати музику у позадини ебоок да гради своје драматичне крешендо. Други наслов у пакету са мог демо издање - Снага Шест, од Питтацус Лоре - води немојте-замисли-само-листен концепт још даље: пружање помоћи сваки читалац који би могли боре да замислити звук сирене полиције чини.

Она надамо се,, се подразумева (не само зато што тако много људи је већ то рекао ) да је Бооктрацк је смешно глупа идеја. Цела поента читања фикције је да се отклоне читаоца од реалности - за физичка књиге далеко пад и знаменитости, звуке и мирисе приче да игра у уму. Као такав, филмска и анимиране стрелице позивајући вас да прочитате на фиксни ("то је подесив!" ПР ће бити виче у овом тренутку) темпом су непотребна и непожељна ометања. У ствари, они то си у сукобу са начин на који људи читају књиге да се мора запитати да ли су компаније оснивачи икада урадили.

Свакако јавне изјаве оснивача снажно наговештај према проблематичне односе са писменост.

"Тешко је замислити филм без соундтрацк", Пол Камерон, Бооктрацк ко-оснивач и ЦЕО рекао Пословни Инсајдер, "Ипак, до данас, та технологија није постојала за синхронизацију музике и звука у оквиру Е-боок".

Боже мој, он је у праву. Слично је тешко замислити сова без крила - ипак, до данас, нико није мислио да графта кљун на краву.

Да би Нев Иорк Тимес, Камерон је отишао даље : "[Бооктрацк] прави нови и привлачан начин да читају и заиста побољшава искуство и побољшава своју машту и држи вас у причу дуже. И то чини забавно да поново читају. Ако не читате све време, можда вам помоћи да поново открије читање. "

Опет, Камерон је нокте: читање није забавно од обданишта. Зашто не би поп-уп књига за одрасле уп? Зашто не могу књиге да се више као филмове? Пакао, док смо код тога, шта није у реду са померањем усана док читате, или једе сапун? Надамо се Камерона следеће старт-уп ће нам помоћи да и ти те ствари.

Озбиљно, је ли то недеље све добре ствари умре?

Морам да кажем, међутим,

Няма коментари:

Публикуване на коментар