понеделник, 5 септември 2011 г.

Скуаре Еник најављује Онлине РПГ Драгон Куест Кс за Уии и Вии У

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cTexsi0xNwo/:
Picture 8

Токио Гаме Схов 2011 је на само десет дана, али Скуаре Еник волео да одржи конференцију за новинаре посебан у Токију да објави њихов следећи крупне дивљачи, Драгон Куест Кс [ЈП]. Можда највећа изненађења, након неколико месеци ишчекивања, јесу да десети рата у 25 година РПГ серија ће бити онлајн РПГ и доступан на оба Уии и Уии У .

Пун назив игре је "Змај Потрага Кс Буђење Пет племена на мрежи", са Скуаре Еник планира да га објавите следеће године на Уии (датум за Вии У још увек није фиксно). Играчи ће бити истраживање исти свет на обе конзоле и да преносите податке игру својим 3ДС и поделите га са другим играчима преко Стреетпасс.

Ово је први званични снимак екрана:

Скуаре Еник није открило превише о томе шта игра ће заправо бити у вези, али изгледа да играчи могу да формирају странке са другима на мрежи, бирају између пет трка и истраживати пет континената света под називом Астортиа (за оффлине играча, постоји ће бити НПЦ, такође). За разлику од змаја Потрага ИКС и ВИИИ (које су креиране од стране земље-5), Кс је развијен од стране Скуаре Еник сами.

Као и претходни Змај потрага није да нађу свој пут из Јапана, можете очекивати Кс погодила САД и другим местима после Јапана издање, превише (иако нема званичних најава још није направио).

Ево први (незванични) Траилер на јапанском:



Няма коментари:

Публикуване на коментар