вторник, 31 май 2011 г.

Патента подношење открива Мицрософт-ов Зуне Наноа, подсећа нас амбициозног прошлости

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:
Видите да постоји? То је нада и сан, оба од којих су наизглед налазе у неописив поље шест метара испод површине реалности. Захваљујући мало копања по људи на Тецхие Баз, Мицрософт је открио подношења патента садржи слике и описе медија Бантам играча, а не за разлику од скице овде. Наравно, прва ствар која падне на памет је иПод конкурента, а један је да се чуди када је тачно утикач је повучен из такве иницијативе. Сама апликација је првобитно била поднета у априлу 2009, а био је управо објављен у УСПТО базу података данас - последња Зуне уређај буде произведено је ХД (која је пала у јесен '09), и дао Редмонда је инсистирање на томе да Виндовс Пхоне 7 свој следећи Зуне , ми смо погађање овај малиша никада неће видети светлост дана. Можда у другом животу, иако. За сада, слободно се излити као што мислите шта би сам био, и да тај извор везују џаку, ако сте добри у кочи сузе.

Патента подношење открива Мицрософт-ов Зуне Наноа, подсећа нас амбициозног прошлости првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 15:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВинРуморс , Тецхие Баз | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар