вторник, 31 май 2011 г.

Јапански научници створити гиганта метала цилиум, олакшице за џиновске металне Волтрон плућа (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/japanese-scientists-create-giant-metal-cilium-relief-for-voltro/:
Зашто би група истраживача развити табеле пун шипке које опонашају покрете микроскопске длачице? То је фер питање, и Кеио Универзитет је Новица Камииама свакако не нуди се много начина стварном свету апликација за таква технологија. Он је, међутим, драго да покаже кул функционалност металик цилиум, који се појављују да се удаљава око као да је под водом, док не долазе у контакт са спољним стимуланса. Шипке реагују на додир које окупљају у близини површине контакта са покретима изводи биометал шипке који комуницирају са спољним рачунару. Научници се надају да ће истраживање у оквиру пројекта бити корисно у неком тренутку, али у међувремену, барем знамо где да се обрате ако смо добили велики слузи блокаду. Видео након паузе.

Наставити читање Јапански научници створити гиганта метала цилиум, олакшице за џиновске металне Волтрон плућа (видео)

Јапански научници створити гиганта метала цилиум, олакшице за џиновске металне Волтрон плућа (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 18:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДигИнфо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар