вторник, 31 май 2011 г.

Линус Торвалдс издања Линукс кернел верзија 3 да прослави 20 година Пенгуин-поуеред рачунара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/linus-torvalds-releases-linux-kernel-version-3-to-celebrate-20-y/:
био је скоро двадесет година, јер је Линус Торвалдс пустити Линук на безазлен свет, а јуче је коначно ажурирани оперативни систем отвореног кода кернела на верзију 3,0. Ова трећа итерација, тренутно под именом 3.0.0-РЦ1, долази 15 година после 2,0 први хит Веб и доноси подршку за возача Мицрософт Кинецт - потез који би требало да има визије од шљиве вила шећера (или можда само андроид аватара ) играју у хакери 'главе. Такође, укључена је код оптимизована за АМД Фусион и Интел Бршљан и Санди Бридге силицијума, а неке ажуриране управљачке програме графика, превише. Упркос овим укусно нове третира, Торвалдс је брз да истакнемо да је ова нова верзија је еволуциона промена и ослобађања велике три-Ох је све о томе креће у трећој декади дистрибуције, а не о ремонт оперативни систем. је још увек тамо раде да се уради, јер је Релеасе Цандидате је потребно префињености, али радознали могу да зграбите кодери најновије Линук Кернел.орг извор линк испод.

Линус Торвалдс издања Линукс кернел верзија 3 да прослави 20 година од пингвина погон рачунарство првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 19:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Убедљиво Технологија | Соурце ЛКМЛ , Кернел.орг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар