вторник, 31 май 2011 г.

Самсунгова нова линија за производњу АМОЛЕД би требало да олакша несташице смарт дисплеј

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/samsungs-new-amoled-production-line-should-help-ease-smartphone/:
АМОЛЕД дисплеја може бити у релативно кратком снабдевања данас, али Самсунг је све од себе да премости јаз. Данас, компаније Мобител Приказ јединице објавила да је њен 5.5тх генерацију АМОЛЕД производна линија је сада отворен, неких два месеца пре рока. Линија користи стаклене подлоге, које су знатно веће од оних у постојећим фабрикама, што омогућава Самсунг повећа производњу, уз истовремено смањење трошкова. Ово повећање производње долази као одговор на растуће потребе за Галаки ИИ и АМОЛЕД тржишту које је, према ДисплаиСеарцх, треба троструко вредност у овој години и износи 4,26 милијарди долара. За сада, производна линија се фокусира на смарт телефон приказује, јер то је где је потражња расте најбрже, али ће се на крају обрати пажњу на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ екрана рачунара, као добро. Нова фабрика монтаже приказује тренутно може да усталасати око три милиона екрана месечно, али је у стању да се појачава до 30 милиона евра, у пуном капацитету. Није реч тек о томе када ће се ово постигло стопа, али ако СМД наставља да повећа свој излаз, ми чак може видети да вишак на тржишту смо о саслушању.

Самсунгова нова линија за производњу АМОЛЕД би требало да олакша несташице екрану смарт телефон првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 07:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОЛЕД Дисплаи.нет , Ројтерс | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар