вторник, 31 май 2011 г.

Сони снижава уређаје и сервисе изгледи за К2 све више уверен први Виндовс телефона у К4

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokia-lowers-devices-and-services-outlook-for-q2-increasingly/:
Знате шта се дешава када вам кажем свету да сте одустајање Симбиан за Виндовс Пхоне? Право, Симбиан продаје пресушила. Без обзира колико пута вас хвале о плановима да прода додатних 150 милиона долара новог софтвера за Симбиан уређаје , и без обзира колико дуго сте обавезују да подржавају Симбиан уређаја, оперативни систем је у суштини мртав на пројектанте и потрошаче. Дакле, нисмо изненађени да чују да је Нокиа само смањила своје уређаје и услуге изгледи за К2 2011. Ажурирано упутства позива за уређаје и услуге нето продаје да буде знатно испод 6,1 милијарди евра на 6,6 милијарди евра очекује се у К2 због ниже просечне продајне цене очекује на нижим волуменима. Он такође види маргине сплаварења испод очекивани опсег од 6 одсто на 9 одсто због мање од очекиване нето продаја - Нокиа Србија очекује од својих МСФИ-оперативне марже не да буде "око рентабилности". Као што резултат тога, Нокиа је такође вуче уназад своје годишње циљеве за 2011 и да ће пружити додатне исправке као ситуација постаје јаснија.

Са позитивне стране, Нокиа не каже да је "повећао поверење", да ће брод први Виндовс Пхоне производ у К4 2011. Надајмо се.

Наставити читање Сони снижава уређаје и сервисе изгледи за К2 све више уверен први Виндовс телефона у К4

Сони снижава уређаје и сервисе изгледи за К2 све више уверен први Виндовс Телефон у К4 првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 08:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар