вторник, 31 май 2011 г.

Интел-ов кабриолет Кеелеи језеро концепт лаптопа показује Кедар стаза, идемо на руку (упдате: Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/intels-convertible-keeley-lake-concept-laptop-shows-off-cedar-t/:
Непосредно пре, мандатара Интел на Цомпутеку , одлучили смо да свратим код произвођача заузет штанда чип да види шта има своје рукаве. Срећом, ми смо приметили пар Кеелеи језера доказ-од-концепт купе лаптопови, који су ту да покажу шта се може постићи коришћењем Кедар стаза процесора. Као што можете видети, 12,1-инчни екран седи на окретној шарке, што омогућава корисницима да трансформишу прилично танак лаптоп рачунар у року од __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ секунди. Ох, ви такође можете да користите уграђене Бежични Приказ технологија поток неки слатки ХД акције преко ваздуха, под условом да поседују компатибилне уређаје. Авај, Интел каже да не постоје планови за комерцијалну овај уређај, тако да надам се да ће неко покупити овај дизајн.

Упдате: Сада имамо брз видео Кеелеи језера, након паузе. Уживајте!

Наставити читање Интел кабриолет Кеелеи језеро концепт лаптопа показује Кедар стаза, идемо на руку (упдате: Видео)

Интел-ов кабриолет Кеелеи језеро концепт лаптопа показује Кедар стаза, идемо на руку (упдате: Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 00:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар