вторник, 31 май 2011 г.

Робот Руби решава Рубикове коцке у 10,69 секунди, још увек не може да победи човека (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/robot-ruby-solves-rubiks-cube-in-10-69-seconds-still-cant-bea/:
Постоји неколико робота довољно паметан да реши Рубикова коцка у секунди стан , али је група студената на Универзитету за технологију Свинбурне мислите њихових може бити најбржи на Земљи. Њихов робот, назван Руби, који је недавно савладао загонетку за само 10,69 секунди, укључујући и време проведено анализу коцке. Да би се постигао овај подвиг, уређај скенирани играчку са веб камеру пре него што његов софтвер обрађује слике направити решење. Према универзитета, Руби је 10-други знак разбија тренутни светски рекорд робота за 18,2 секунди, незванично што га чини најбржим коцке за решавање машина на планети. Али, Руби још увек дуг пут пре него што га хвата Феликс Земдегс - 16-годишњи аустралијски који решен Рубикове коцке у 6,24 секунди и наставља да носи бакљу за све човечанство. Заокрет и окренути свој пут прошлости пауза за пуну ПР и видео од Руби у акцији, као и снимак Земдегс показује нам како то раде професионалци.

Наставити читање робот Руби решава Рубикове коцке у 10,69 секунди, још увек не може да победи човека (Видео)

Робот Руби решава Рубикове коцке у 10.69 секунди, још увек не може да победи човека (Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 20:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар