вторник, 31 май 2011 г.

Еутелсата Ка-Суб сателита иде у сервис, обезбеђује броадбанд у 13 милиона домова широм Европе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/31/eutelsats-ka-sat-satellite-goes-into-service-provides-broadban/:
Европа је већ велико широкопојасни покривеност може бити шири и даље, сада када Еутелсата тразим-суб сателита је званично отишао у сервис. Нови занат, који је покренула из Казахстана крајем децембра, користи спотбеам технологију за генерисање области повезивања који су око 250 километара широк, сваки зрак носи укупног капацитета од 900Мбпс. За разлику од Хилас 1 , свој домет ће сада проширити широм континента, пружање Тооваи високе пропусности услуга 13 милиона домаћинстава у удаљеним локацијама. Корисници ће имати преузети брзинама до 10Мбпс и уплоад стопе 4Мбпс, иако они и даље морати да се са кашњењем од реда 250мс, чинећи живот још теже за источноевропске ОнЛиве играчима . Наравно, овај приступ неће доћи бесплатно, али тразим-суб је 82-зрака мрежа структура значајно снижава своје трошкове пословања, омогућавајући Еутелсата да понуде цене које су раме уз раме са тржишним ценама. Према речима генералног директора компаније Мишела Розен, клијенти треба да очекују да плати око 30 € за основну услугу, поред 250 € они би морали да потрошите на 77цм сателитске антене. То није нужно мала количина новца за ниским приходима породице до трпезе више, али барем они ће имати могућност да нису постојали раније. Шеф прошлости пауза за видео о Тооваи је Ка-Суб услуге, уз пуну ПР-ом.

Наставити читање Еутелсата тразим-суб сателита иде у сервис, обезбеђује броадбанд у 13 милиона домова широм Европе

Еутелсата Ка-Суб сателита иде у сервис, обезбеђује броадбанд у 13 милиона домова широм Европе првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 31. мај 2011 11:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал | Соурце Еутелсат | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар