вторник, 31 май 2011 г.

СД Цафедзија претвара Цанди канистере у конзолу за игре, весла понг Ретро (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/modder-turns-candy-canisters-into-gaming-console-retro-pong-pad/:
Ово је други пут ове недеље смо говорили Моддер добијање старе школе игру да ради уз помоћ неких неочекиваних хардвер. И вероватно, то је једноставније за две приче. Колега по имену Џон Грахам-Каминг моди играчку конзолу од нешто више од пар металне канистере, Ардуино Про одбора, као и потенциометар - све како би могао да игра на свом ТВ-понг. За бушење (цутели синхронизовано Цансоле) у ствари састоји од два контролера, са једним средњим стамбених само потенциометар. Први има, такође, већ и куће Ардуино Про , заједно са батеријом, А / В контроле, као и дугме за избор и отпуштања у игри воила. Ет! 1970 аркада стил-тенис за две особе. За 90-други носталгије паузе, главом о прошлости паузе да бисте видели ове берба изгледа лопатице у акцији.

Наставити читање претвара СД Цафедзија Цанди канистере у конзолу за игре, ретро понг весла (видео)

СД Цафедзија претвара Цанди канистере у конзолу за игре, ретро понг весла (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 17:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Џон Грахам-Каминг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар