сряда, 2 март 2011 г.

НВИДИА ГПУ-неисправан поравнању заједничке тужбе оспорава, али време је истиче

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/nvidia-faulty-gpu-class-action-settlement-challenged-but-times/:
Запамтите, када Нвидиа је ухваћен продаје неисправне мобилне графичке чипове , и договорили да обезбеди багателним лаптоп замену да класа-акција тужбом отићи? Најмање један господин није био задовољан како је отишао доле, и тужи видети да утиче корисници добијају фер трести. Тед Френк Центра за Класа Акција праведности каже да нВидиа нема пословне пролази ван јефтини лаптоп, и мислимо да је можда случај - на крају крајева, судија је наредио да нВидиа обезбеде "рачунар као што је замена или сличне врсте и једнаке или сличне вредности, "и не треба адвокат да види да $ 400 Цомпак Пресарио ЦК56-115ДКС да компаније које нуде не долази близу надокнаде власницима неисправних машина. Ми нашалио да би сте се боље прода свој стари лаптоп за делове на еБаи, и да можда неће бити далеко од истине.

Ствар је, да ли је Тед Френк и компанија добити или изгубити на суду, неисправних лаптоп власници имају само две недеље преостала да се пријавите за било који НВИДИА завршава дели, као што је 14. марта крајњи рок да се поравнање потраживања послати. Прочитајте више ријечи на нашем покривеност везе, и одлучите за себе.

НВИДИА ГПУ-неисправан поравнању заједничке тужбе оспорава, али време је истиче првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 23:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Тачку закона , Мемо Ре: предлог за извршење (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар