сряда, 2 март 2011 г.

ХТЦ Магиц / Т-Мобиле Г1 добија саће лука, андроид и прошлост и будућност спојене заједно (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/02/htc-magic-t-mobile-g1-gets-honeycomb-port-android-past-and-fu/:
Оригиналне Гангстер Андроид, Т-Мобиле Г1 је , само одбија да се тихо увенути у аналима историје. Чак и упркос својој дугој касни крај живота на мало прошлог лета , телефон наставља да бисте видели подршку најширих слојева моддерс и Твеакерс, са најновијим пројектом биће најамбициознији од свих: андроид саће порта. Пар КСДА цланови су успели да највиши хардвера спајање са Андроид самог најновији софтвер и резултати су доступни да виде на видео након паузе. Као и обично са овим гради, половина функција телефона још увек да буде укључена и кориснички интерфејс заостајање изгледа као да ће то бити стална карактеристика да се деси, али ипак - то је саће на Г1!

Наставити читање ХТЦ Магиц / Т-Мобиле Г1 добија саће лука, андроид и прошлост и будућност спојене заједно (видео)

ХТЦ Магиц / Т-Мобиле Г1 добија саће лука, андроид и прошлост и будућност спојене заједно (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 04:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Али Вакас | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар