сряда, 2 март 2011 г.

У фокусу: Џек три заната, мајстор једне: АРС гостију Моторола Атрик 4Г

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/M60QzwUBbYc/the-motorola-atrix-4g-jack-of-three-trades-master-of-one.ars:

Самсунг Атрик 4Г има доста на свом тањиру, с обзиром да је кључни део његовог описа посла је да мора интерфејс са другим гаџета, укључујући Вебтоп рачунар направљен специјално за ту прилику, познат као "лапдоцк". Као и многе друге недавне смарт телефона, Атрик има аваилалбе медијима док прибор који ће омогућити да се (коначно) Стреам видео у свим својим славу 1080п на било који приказ који се користи ХДМИ улаз, или има ДЛНА подршку.

Док смо били врло узбуђени концепт телефона који би могао наизменично носе три капе (Вебтоп, великих медијских уређај, телефон), испада да смо волели Атрик најбоље када је сам ради, за боље и на горе. Ми смо ставили Атрик, лапдоцк, док медији, као и њихове све могуће комбинације кроз наш ригорозан процес прегледа, и открили да, иако ми волимо, чак и љубав-телефон и идеје Вебтоп, извршење други није сасвим постоји још.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар