сряда, 2 март 2011 г.

Мицрософт Рахул Соод каже да сваки рачунар индустрији Ексец треба користити Мацбоок

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Воодоо оснивач Рахул Соод никада схиед из контроверзе - он славно сече колач са МацБоок Аир- у току његовог мандата у ХП-у - а данас је он изражава своју љубав за Аппле хардвер из његове проповедаонице као Мицрософт екец . "Свака извршне власти у ПЦ индустрији треба користити Аппле-нотебоок рачунара," Соод туеетед данас, што имплицира да су квалитетнији од оних које долазе уз Виндовс по подразумеваној вредности. То је свакако звучи помало као метак у Мицрософту, али према ЦонцеиваблиТецх он заправо може бити показујући на свог бившег послодавца КС, као низ приватних ажурирања статуса указују на неспремност је ХП-у да се такмиче на високом крају лаптопа тржишта. "Могли смо да су то урадили - само је потребно неколико година стрпљења, као и инвестиција у нашој алата / процеса", порука наводно гласи: "Ми заиста могао то да уради [...] ... посебно са вебОС. Шта комбинација које би биле. " Ми смо уствари прилично задовољни са нашим Завист 14 - недостатком Радианце Приказ по страни - али не можемо помоћи ако се питате цоулда је кандидат са Воодоо ДНК на броду.

Мицрософт Рахул Соод каже да сваки рачунар индустрији Ексец би требало да користи МацБоок првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 17:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце @ Рахулсоод (Туиттер) , ЦонциеваблиТецх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар