сряда, 2 март 2011 г.

Флексибилна батерије добити графин третман, може бити јефтинији од других Бенди Баттс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/02/flexible-batteries-get-the-graphene-treatment-could-be-cheaper/:
Ми смо се говори о флексибилним батерије већ годинама, али тим истраживача Корејски представили ново решење за Бендабле извора енергије који не само да је јачи од стандардне литијум-јонске батерије, али и потенцијално јефтинији за производњу од својих претходника кован - и не изненађује, омиљене питају сви материјала, графин , је у срцу иновације. Пуњива батерија садржи ванадијум-оксид катода, израстао на листу папира графин, неидентификовани сепаратора, и анода од литијум-обложене графин. Према речима људи иза новог извора струје, она спортске више енергије и снаге густине, као и бољи животни циклус него буквално јакој конкуренцији. Сличне напредак су такође ван врши ригидна литијум-јонске батерије, али су пријавио угљеничних наноцеви , материјал скупљи за производњу од графин. Наравно, као и сви технолошки напредак, нећемо видети ове ствари већ годинама, ако не и деценије, па можда и навикнете на Ие Олде Барјактар.

Флексибилна батерије добити графин третман, може бити јефтинији од других Бенди Баттс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 01:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Графин-инфо | Соурце Енергетске и еколошке науке | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар