сряда, 2 март 2011 г.

Просперо роботских сељак роботицалли биљака семена, чини људима још лењи (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/prospero-the-robotic-farmer-robotically-plants-seeds-makes-huma/:
Будимо искрени - људи су лењи , а ипак невероватно вредни. видели смо све од себе за израду кревета , на каналу-измењивач чак Бесконтактни тастатуре . И сада, ми смо благословена робота да биљке семе за нас. Тако је, слика коју видите изнад је пет ногу машину која има могућност да заврши све неопходне кораке да расте биљка. Захваљујући Паралакса Пропелер чип који је постављен на Сцхмарт одбор, Просперо је у стању да самостално кретање у било ком правцу и избегне опструкција објеката. Постоји сензор који се налази под њеном телу које чула када семе су распоредјени. Ако робота открије да је тло потребна семе, то ће копају рупу, кап семена, преместите земљишта назад преко рупе и онда боја у спреју терену беле напоменути да је процес био успешан. Трбуха Бот је такође опремљен са ђубрива и хербицида, а Просперо могу да "разговарају" (преко ИЦ) на друге роботе како би се одржао усева ствара ефикасност. Можете да проверите 48-други клип од садње процес након паузе. Или, ако сте жетве-ентузијаста, ударио више покривеност линк за 5 минута славних зелени палац акцију.

Наставити читање Просперо роботског сељак роботицалли биљака семена, чини људима још лењи (видео)

Просперо роботских сељак роботицалли биљака семена, чини људима још лењи (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 18:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПЦ Ворлд | Соурце Троссен Роботика | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар