сряда, 2 март 2011 г.

Измишљати себи Кинецт Хацк вам се претвара у 3Д слагалице

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/02/fabricate-yourself-kinect-hack-turns-you-into-a-3d-puzzle-piece/:
Ми смо били вхиттлинг наше обличја у шипке сапуна деценијама, али је срећна за нас је неко дошао са много лакши начин да пруже нашој беспрекорно добар изглед у минијатури. После у дугом низу инвентивног Кинецт Хацкс , људи на Интерактивно Израда произвели су програм под називом измишљати себе да енлистс машина за снимање слике корисника и конвертовати их у 3Д за штампу фајлова. Хацк, који је представљен на материјална, уграђени и отелотворена интеракција конференција у јануару, резултати у маленој 3Д модела који личе на Хан Соло заробљени у Царбоните и спорт слагалице ивице које се могу користити да би мрежу малих, али прецизан рендеринг. Измишљати Иоурселф и даље је у повоју, а резултат модели су релативно кратко у детаље, али ми смо не мање одушевљена могућностима - само мислим да све ствари које смо могли да монограмом у време које је потребно да се произведе један статуета сапуницом. Видео након скока.

Наставити читање измишљати себи Кинецт Хацк вам се претвара у 3Д слагалице

Измишљати себи Кинецт Хацк вам се претвара у 3Д слагалице првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 11:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк и.материалисе | Соурце Израда Интерактивни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар