сряда, 2 март 2011 г.

Оперативном систему Мицрософт Виндовс Ембеддед компактан 7 сада је доступна, може или не може да се пробије до таблета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsoft-windows-embedded-compact-7-now-available-may-or-may-n/:
Назад у јуну на Цомпутек , Мицрософт је најавио наследника Виндовс ЦЕ - Виндовс Ембеддед компактан 7 - и то коначно је ударање опште доступности Марк данас. Момци у Редмонду послали 180 дана суђења финалне ВЕЦ7 бита јуче, а иако је нејасно када је пуштен да се произвођачима, ЗДНет је Мари Јо Фолеи примећује да дигитални потпис на битова је 19. фебруара. Дакле, шта је то све значи? Па, дефинитивно ћете желите да проверите нашу Виндовс Ембеддед компактан 7 објаснио је порука , али ми би требало да почне видети нови ОС напајање телефона (не заборавите ВП7 је направљен на Вин ЦЕ кернел), медицинска средства, мало система, и можда чак и неке таблете ускоро. Што се тиче друге категорије, можда ћете ремемебер да смо видели да ВЕЦ7 прототип таблета горе на Цомпутеку, али док су неке попут АСУС-обећао је рано да би користили софтвер за своје ЕП101ТЦ , она брзо откачило ту идеју и кренуо са Андроид. Наша претпоставка је да ће бити случај и са већином тамо, али лаган оперативни систем, који сада могу да раде на АРМ архитектури В7, има уграђену подршку за Силверлигхт за Виндовс Ембеддед и Фласх 10,1, јасно је предности у односу на Виндовс 7 на таблетама тренутку. Хит извор линк за неке више детаља, а ми ћемо се уверили да оку за нове уређаје који раде на новим ОС-говорљив.

Оперативном систему Мицрософт Виндовс Ембеддед компактан 7 сада је доступна, може или не може да се пробије до таблета првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 20:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | Соурце Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар