сряда, 2 март 2011 г.

Рандом Хоусе прекидачи е-књига модела одређивања цена, брише пут за улазак у иБооксторе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/random-house-switches-e-book-pricing-models-clears-way-for-entr/:
Па, изгледа као последња велика држао из Аппле иБооксторе могао би ускоро се придружити своје ривале на ИОС уређаја - Рандом Хоусе, саопштила је данас да је напуштање садашњег модел одређивања цена за е-књиге у корист такозване "Агенција цене" која Аппле инсистира на. Тај модел захтева издаваче да поставите малопродајне цене њихових књига са књижар добија 30 одсто смањење од сваке продаје - за разлику од традиционалног велико модел који омогућава продавцима скуп цену књига, па чак и продају их на губитак (као што је Амазон је учињено у прошлости). Као што је Валл Стреет Јоурнал белешке, агенција модел је био критикован од стране неких (Рандом Хоусе, укључујући и раније) за ефикасно отклањање попуста и гарантовања мало профит на свакој књизи они продају. Наравно, Рандом Хоусе, још увек није званично објавио да ће се придружити иБооксторе редове, али ова вест не сигурно се лепо складу са догађаја мало сутра.

Рандом Хоусе прекидачи е-књига модела одређивања цена, брише пут за улазак у иБооксторе првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 17:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АллТхингсД | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар