сряда, 2 март 2011 г.

Старији ТиВо серије 3 / ХД кутије ће радити са даљинским иПад апликација ускоро

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/older-tivo-series-3-hd-boxes-will-work-with-the-ipad-remote-ap/:
Пратилац апликација за ТиВо ДВР Премијера испало добро када смо га прегледали , али ЗатзНотФунни указује да би добили још боље ускоро, када ће функција "ограничена подршка" за серије 3 / ХД кутије, заједно са ТиВо ДВР које нуде кабловски оператери као што су РЦН и Судденлинк . Овај "ускоро" Инфо је била укључена у исправку је јуче да је додао нову ДВР-екран за избор на процес постављања, способност да раде у позадини, плус одабране побољшања перформанси и исправке грешака. Наравно, ми сада знамо да ТиВо је "животни век" нуди неће вечно да траје ( десетак година, дати или узети ), али за кориснике који би радије да се држе са постојећим хардвером уместо надоградње до 4 серије, још увек постоји неколико нове функције долазе низ цеви.

Старији ТиВо серије 3 / ХД кутије ће радити са даљинским иПад апликација ускоро првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 18:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЗатзНотФунни , иТунес , ТиВо Заједница | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар