петък, 31 декември 2010 г.

Просто имам Windows 7 Телефон мобилен телефон? Най-добрите приложения, аксесоари и съвети

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/just-got-a-windows-phone-7-handset-the-best-apps-accessories/:
Ах, така че току-що получи Windows 7 Телефон телефон. Ако това е, което искам е моли за цялото това време, тогава много поздравления, но ако не, не се удари иБей, просто все още - разбира се, е гама WP7 на приложения е сравнително ограничен с последните си 5000 събитие , но хей, трябва да си се започне отнякъде, нали? Дори и в начален стадий, WP7 е доказано , че е добър избор, алтернатива, ако искате да се открояват от останалата част на смартфон тълпата, и не забравя своите два мощни оръжия: Zune и Xbox Live интеграция. До WP7 получава основно обновяване в началото на следващата година, нашето ръководство почивка трябва да знаете и новия си телефон става за малко по-дълго. Давай напред и четете нататък.

Продължавам четене Просто имам Windows 7 Телефон мобилен телефон? Най-добрите приложения, аксесоари и съвети

Просто имам Windows 7 Телефон мобилен телефон? Най-добрите приложения, аксесоари и съвети първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви декември, 2010 11:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар