петък, 31 декември 2010 г.

iPhonECG случай следи сърдечната честота да се уверете, че сте подходящ вълнува CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/iphonecg-case-monitors-your-heart-rate-to-make-sure-youre-appro/:
CES не е само постепенно по-тънки или по-бързо хардуер, както знаете. Някои хора предпочитат да въвеждат законно новаторски идеи за шоуто, като това iPhonECG случай, който прави това, което подсказва и името му: той заема ЕКГ (електрокардиограма), четене на дейност на сърцето си чрез един чифт електроди и след това съобщава своите заключения на iPhone 4, тя може да бъде приложен към. Ние казваме това може да бъде прикачен към iPhone за комуникация се осъществява безжично, така че най-вероятно ще бъде в състояние да следи махало на ритъм си без Applephone притиска към гърдите си. Тогава пак, може би по този начин. Това е свободният свят, ние не съди. Ние ще се изпраща най-космати гърди редактор, за да даде това нещо подходящо тест в Лас Вегас конвенция през следващата седмица. До тогава, обхвата на видео след почивката.

Продължавам четене iPhonECG случай монитори на сърдечната честота, за да сте сигурни, че по подходящ вълнува CES

iPhonECG случай следи сърдечната честота да се уверете, че сте подходящ вълнува CES първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви Декември 2010 08:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink medGadget | източник Alivecor | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар