петък, 31 декември 2010 г.

Kodachrome филмът е сериозно в края на живота си - отново

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/kodachrome-film-is-seriously-at-the-end-of-its-life-again/:
Kodachrome Филмът е икона достатъчно, че вече са няколко " сбогом, Kodachrome "новини, а ние просто не можа да устои още един. Този път, нашата приказка е на снимка Дуейн в Парсънс, Канзас (която сме имали повод да референтната веднъж преди ), филм обработка на магазин, който има разлика, че крайното място да приеме Kodachrome за развитие. Проблемът? Магазинът е бил залят с пакети от непроявен филм от всички краища на света, тъй като прозорецът за обработката им е към своя край. Оказва се, че след като това разграничение ще получите стотици роли на филма на ден, а Дуейн снимка каза, че няма да обработим всички филми, които пристигат след четвъртък. Да, това е от днес, макар и по пощата е без съмнение все още пристигат.

Kodachrome филмът е сериозно в края на своя живот - отново първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви Декември 2010 13:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ТГС | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар