петък, 31 декември 2010 г.

Engadget най-големите ексклузивни на 2010 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/engadgets-biggest-exclusives-of-2010/:
Човече, ние трябва да ви кажа: 2010 г. беше една опашата лъжа на една година, за Engadget, както и за притурка света като цяло. А мястото, което някога беше запазен само за hardiest тек маниаците е все по-превишаване с ежедневните съседи, братовчеди и родители, като продуктови категории - смартфон, е-четци, и таблетки - става по-повсеместен от всякога. Тук, в Engadget, за нас това означава повече очи от всякога четене нашите истории, още съвети, плаващи в нашата посока, както и работа по-трудно и по-бързо от всякога да се въвеждат нашите читатели най-добрите и най-най-актуални новини.

Това, което следва са най-големите, най-добрите истории, които ние тук в Engadget разби тази година като ексклузивен. Някои от тях са част от най-големите истории притурка тази година, както и всички от тях са историите, които ни отпадна бъчви да се доведе до вас, скъпи читатели. Присъединете се към нас след почивката за цялостно ретроспектива на 2010 година в ексклузивно Engadget, най-големият ни година досега.

Продължавам четене Engadget-големият ексклузивни на 2010 г.

Engadget най-големите ексклузивни на 2010 г. Първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви декември, 2010 15:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар