петък, 31 декември 2010 г.

FastMac U-Socket забавено за пореден път, сега предполага доставка през януари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/fastmac-u-socket-delayed-yet-again-now-supposedly-shipping-in-j/:
Не забравяйте, на $ 10 FastMac U-Socket че първо се появи още през декември 2009 и бе затрупан с няколко закъснения, които най-скоро води до обеща кораб октомври датата и напомпани $двайсет цена ? Е, това не е кораб, тогава може, но към настоящия момент е очевидно казва клиенти, че това е наистина най-накрая се готвеше да достави USB оборудвани контакт, по някое време през следващия месец (въпреки бележка на уебсайта на компанията, които все още казва, че е корабоплаването " средата на декември "). Всеки, който сега ще наложат на един очевидно все още трябва да изчакаме още малко, все пак - от компанията явно само очаква нещата да се върнат към "нормалните" от февруари.

[Благодаря, Грег]

FastMac U-Socket забавено за пореден път, сега предполага доставка през януари първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви дек 2010 04:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FastMac | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар