петък, 31 декември 2010 г.

WakeMate сън помощ припомни, поради "взривяване" зарядно USB, дава ново значение е гореща в леглото

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/wakemate-sleep-aid-recalled-due-to-exploding-usb-charger-give/:
Рано тази сутрин, Perfect трети Инк. "- създателите на по-малко от перфектни WakeMate маншет - издава припомни за сън анализатор на USB зарядно за, което очевидно е с тенденция да отида в дим , а ние не искаме да изчезнат. Едно електронно съобщение, изпратено от изпълнителния директор на компанията в 12:30 ч. държави ", бяхме информирани от клиент на инцидент с черните зарядни устройства, USB." Малко по-неясни, ако питате нас, предвид видео, което получихме показва устройство "пушенето след взрив." Оттеглянето гарантира, че WakeMate себе си е напълно безопасно, както и че в Китай, произведени кабели USB са допуснали грешка, но ако питате нас, всичко, което е трябвало да помогне да спите здраво, не трябва да ви постави в опасност от запалване.

[Благодаря, Ringram и Ник]

Продължавам четене WakeMate сън помощ припомни, поради "взривяване" USB зарядно устройство, дава ново значение е гореща в леглото

WakeMate сън помощ припомни, поради "взривяване" зарядно USB, дава ново значение е гореща в леглото първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви Декември 2010 16:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар