петък, 31 декември 2010 г.

SBN Tech да се покаже Android-базирани IP видео телефон на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/sbn-tech-to-show-off-android-based-ip-video-phone-at-ces/:
Още не сте чували за SBN Tech? Ти не си сам, но изглежда, че компанията вече е настроен да направи доста смел опит да се опитва да се открояват от опаковката на таблетките Android на следващата седмица CES. Неговата кука, обаче, е, че таблетките не е действително една таблетка, но за "IP видео телефон", който може или не може да бъде подобна на устройството на снимката по-горе, че компанията е фука наскоро. Разбира се, въпреки че компанията може да го хвалят като "видео телефон" на първо място, устройството се явява доста стандартни Android таблетка под прикритието, че - той съдържа 10.1-инчов 1024 х 600 екран, карта SD слот за разширяване, а компанията отбелязва, че вие също така ще бъде в състояние да го използва за имейл, Twitter, Facebook и всички обичайната си Android приложения. Все още няма думата за определяне на цените и наличността, но и на тези данни следва да прави себе си достатъчно бързо.

SBN Tech да се покаже Android-базирани IP видео телефон на CES първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 12, 2010 21:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AVING , Android на Общността | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар