петък, 31 декември 2010 г.

Първият в света изпратени RED EPIC бъде откраднато в дома на пробив в

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/the-worlds-first-shipped-red-epic-gets-stolen-in-home-break-in/:
Не забравяйте, просто по-рано този месец, когато OffHollywood студио главата Марк Pederson стана първият човек, който да притежава RED EPIC ? Е, сега си 58 000 $ über камерата го няма. Според REDUSER форуми, на EPIC е heisted снощи заедно с малко пари от хижа Pederson е във Франция, докато той и семейството му са спели. Pederson акции на форума, че "не е бил насилствено влизане през входната врата на крадците действително влезе в основната спалня, докато си в подзаконовите нормативни актове спяха, и стоящи един крак от леглото си -.. Изпразни портфейла и в чантата си имаше 6 деца и 8 възрастни спи в къщата. " Това е страшно лудория достоен за холивудски сценарий със сигурност, но за щастие никой не е наранен. Ето надявайки се, подобна на филм историята продължава сега с органите на реда галоши действително напукване на случая. В същото време, може би Питър Джаксън може да кредитира Pederson един от неговите 30 RED епоси , докато си връща бебе.

[Благодаря, Дерек]

Първият в света изпратени RED EPIC бъде откраднато в дома пробив в първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви дек. 2010 10:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Reduser.net | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар