петък, 31 декември 2010 г.

Android все още е ужасно текстови съобщения грешки, които ще ви накара уволнен, отпадна, или по друг начин смутен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/android-still-has-horrible-text-messaging-bugs-thatll-get-you-f/:
Извинете ни, ако заглавието е малко сензационно, но това е едно, че сме лично опит - и това не е хубаво. Най-малко през последните версии двойка, Android е порази с няколко изключително сериозни грешки в своите текстови съобщения подсистемата, която в крайна сметка може в крайна сметка ви кара да текст грешен контакти - дори и контакти, които никога не сте texted преди. Изглежда има няколко откази; този, който определено опит на пищен задвижвани Nexus S включва се насочва към грешен конец, когато го докоснете или в Известия списък или конец листа майстор в приложението Съобщения, така че ако не предизвестие, ще свършим стрелба съобщение на грешния човек.

По-сериозно, все пак, има и един отворен въпрос за проследяване на грешки в системата на Android - необяснимо с надпис "средна" приоритет - когато изпращате текстови съобщения може да изглежда да е в правилната тема и все пак в крайна сметка се изпраща на друг контакт като цяло. С други думи, освен ако не спра за съобщения Детайли екран след факта, че не може дори да знаят тежка акт сте ангажименти, докато шефа си, значими други, или най-добър приятел - да, че бившият най-добър приятел - ти текстове назад . Изглежда, че са били направени опити от страна на Google в рамките на годината да го оправя, ние не може да потвърди, че все още се случва в 2.3, но за какво си струва, че въпросът не е маркирано решен в Google Code ... и е открита около шест месеца.

Това е равносилно на алармен часовник, че от време на време няма да се вдигне ( ние сме били там ), или кола, която случайно няма да ви позволи да изключите волан - просто не може да има телефон, който не можете да се доверите на общуват с подходящите хора. Това е сделка за разбиване. Ние сме доста шокиран, че тези въпроси не са били вързани и прегорели на всички засегнати телефони като над най-въздух месеца кръпка преди, но независимо от причината, ние бихме искали да видим Google, производители и превозвачи на спад през Android актуализация те работят за и се уверете, че това е напълно решени незабавно.

Искате ли да видите тази фиксирана толкова, колкото ние правим? Отидете до дъното на страницата на Google кодекс и натиснете "Гласувай за този въпрос и да получите съобщения, се променят."

Android все още е ужасно текстови съобщения грешки, които ще ви накара уволнен, отпадна, или по друг начин неудобно първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви декември, 2010 13:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BGR , ZDNet | източник Google Code , Android Помощ | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар