сряда, 7 септември 2011 г.

Пол Грахам ће донети Радно време Врати се поремети, СФ, Пријавите се одмах

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/55rQipsfT6s/:
office_hours

Један од најпопуларнијих сесија од нашег последњег пореметити конференције био је Пол Грејам је Радно време (погледајте испод видеа). И следеће недеље на пореметити, СФ, он ће поново давати сцени стартупс савете. Грахам и његови партнери у И. Цомбинатор су познати по својим радно време , где могу да покретање оснивача постављати питања о свему од дизајна производа компаније стратегије.

Грејем се спроводи радног времена на бини у пореметити ПФ у понедељак 12. септембра у 11:30. Пет компанија ће бити изабран да проведу 8 минута Грејем у брзом ватре уму стапа где ће покушати да грок шта свако предузеће ради и нуди своје најбоље повратне информације. Морате бити учесника да учествују (још увек можете купити карте овдје ).

Ако сте похађају поремети, а желели бисте узети у обзир, молимо Вас да попуните формулар испод. Ми ћемо се консултовати са Павла да се смањи кандидата на оне који ће имати користи већина, и обезбедити садржај проницљиве. Затим, на почетку седнице, Пол ће изабрати пет компанија из тих финалиста. Сви финалисти треба да буду припремљени и спремни да хода на сцени одмах.

Стартуп Баттлефиелд компаније не могу да учествују, а ни постојите И Цомбинатор компаније (Павле каже он вам даје све време сте већ треба). Али било који други учесницима конференције, укључујући и покретања алеја стартупс, су добродошли да се пријаве.


Лице:
ПАВЛЕ Грахам

Няма коментари:

Публикуване на коментар