сряда, 7 септември 2011 г.

Видео: Учење о слици и режимима боје на ДСЛР

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vBVeQfohP7Y/:
tut

ДСЛР су моћна и популарна алатка за креирање видео записа, али је вероватно да имају врло мало корисника овог релативно нова категорији производа отишао дубоко у његовој конфигурацији. За сликање и повремене видео подразумеване вредности су у реду, али ако сте заинтересовани да мало више љубави у Вашу производњу, исплати се зна неколико туеакс можете направити.

Стиллмотион је ставио заједно информативни и добро су мало видеа описује основе за баланс беле боје и неколико нејасан или скривене карактеристике које можете користити да персонализујете видео пре него што је удари СД картицу.

То је Цанон специфичне, али ипак вреди проверити ако сте нови у, рецимо, Никон или Пентак систем. Цхецк ит оут:

Наравно, неке промене нису увек баш бити видљив ако сте у потрази за њима, али чак и мале ствари питање. Они такође могу да утичу на начин на који мислите, како примећује он неколико минута у: почнете да примећујете температура светлости, размишљање о томе како ваш стан изгледала са више сунца и мање волфрама.

Боја је моћно средство за изражавање, чак и када не знате шта радите. Док поново сам случајно имао камеру поставили на хлађење баланс беле боје током снимања напољу на топлом поподне светлост, и све моје слике су ледене, светло баци то на први поглед ми је сметало, али убрзо ме је одушевила. Нисам помислио мангупа и бове и ствари које бих стрељан као гледа на било који начин, осим онако како сам их видео. Ипак, са благим променама у окружењу, они би изгледало потпуно другачије. Нисам "исправан", баланс беле боје, након тога, јер је завршио као јединствену и занимљив узме - да сам не могу тачно да заслуге за.

Они ће имати други туторијал касније у месецу за пост-процесирање боја ефекте. Ако нисте играли са Лигхтроом или отвор бленде (да не говоримо о Пхотосхоп и слично), ви дугујете себи да дам један пробати. Свестраност ДСЛР ме заљубити у фотографији изнова, и као нерди као што звучи, знајући мој пут кроз меније и апликације је велики део тога.

[Преко Фстопперс ]



Няма коментари:

Публикуване на коментар