сряда, 7 септември 2011 г.

Компанија Асустек на Старт маркетинг Његов ВАВИ Кстион контролер и Његова Кинецт-Као Карактеристике Овај октобар

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8101vPrydas/:
wavi-xtion-2

Асус се нада да ће снимање неке добре воље Кинецт је од ове октобра ногама ван маркетиншку кампању за свој клон кретање контролер. ВАВИ Кстион је настао у сарадњи са ПримеСенсе, иста група делимично одговорни за Мицрософт Кинецт - отуда познате дизајна и способности. Асус демонстрирао уређај прошлог јануара на ЦЕС-у 2011, али је сада ДигиТимес извештава да Асус је спремно маркетинга комплет у октобру као АСУС, која долази после његове самонаметнуте К2 издање циљ .

Ово није први пут да АСУС окренуо свет гаминга за "инспирацију". Еее Стицк је покренула неколико година након Уии, али је био намењен купцима свог популарног Еее ПЦ нетбоок рачунара. Кретања контролер функционисао и изгледао веома сличан Нинтендо Уии даљинских управљача. Никад није чула за Еее Стицк? Да, то је проблем.

ВАВИ Кстион би требало да донесе забаву и функцију Кинецт за дневни боравак рачунара. Асус мисли (и нада) да ће уређај донети исту врсту кретања интерактивност ПЦ десктоп као Кинецт радили Ксбок 360. Исто ДигиТимес извештај указује да ће мета бити цена око $ 250 - $ 300, што је незнатно више од $ 150 цена Кинецт је ознаку. Наводно уређај ће први у продаји у Кини, где је 360 забрањен од стране владе. Нема речи о Релеасе Дате, ипак.



Няма коментари:

Публикуване на коментар