сряда, 7 септември 2011 г.

Флибус конзорцијум ставља кочнице на енергију отпада, баци га назад на асфалт

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/07/flybus-consortium-puts-the-brakes-on-energy-waste-throws-it-bac/:
За свако ко је пријављен време градски аутобус сурфовање, знате постоји хецкува пуно енергије у тим крештав заустављања и кретања. Дакле, разумљиво је да бих начин да се искористе да се кинетичка енергија и промешати га право назад у ауто, себи. Па, то је управо оно Флибус конзорцијум има за циљ да се са прототип који користи Рикардо Кинерги замајац да складиште енергију створио од кочења, и расподеле преко константно променљиве трансмисије. Хибридни подешавање је наводно много јефтинији за производњу од струје, скупљи ЕВ бушотине, и да ће такође ићи дуг пут ка смањењу цена горива за комерцијална возила. Геархеадс жељне Завирите у дизајну групе могу добити брз поглед када је приказано ван овог месеца на догађају Ниска угљеника возила у Великој Британији. За све остале, ту су извор линкове испод.

Флибус конзорцијум ставља кочнице на енергију отпада, баци га назад на асфалт првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 07 Оцт 2011 06:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Инхабитат , 4-трговаца | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар