сряда, 7 септември 2011 г.

Опера обећава платформи апликација за Смарт ТВ, даје нам мало да се жале

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/07/opera-promises-cross-platform-apps-for-smart-tvs-gives-us-littl/:
Опера има неке храбрости иде против попут Самсунг у развоју области Смарт ТВ апликација. Онда опет, свој нови простор за клијенте доноси нешто другачије у табели: наиме конзолу која стриктно придржава ХТМЛ5 и других веб стандардима, тако да апликације могу да раде преко било које платформе. Добављачи садржаја као што су ИоуТубе и ДривеЦаст су већ потписале и ТВ произвођачи не би требало да буде далеко иза - не само зато што основни претраживач мотора се тврди да глатко чак и на цраппиер јефтиније процесоре. Опера је чак објавио емулатора да би живот лакшим за мање око програмера који, за једног или другог разлога, не могу да приуште читав Тестно телевизора. Опера још увек има начин да се иде, али пријатна сви све време је сигурно паметан стратегију за било аутсајдера. ПР након паузе.

Наставити читање Опера обећава платформи апликација за Смарт ТВ, даје нам мало да се жале

Опера обећава платформи апликација за Смарт ТВ, даје нам мало да се жале на првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 07 Оцт 2011 15:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Геек.цом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар