сряда, 7 септември 2011 г.

Гоогле Јужнокорејски канцеларије упала због наводног кршења антимонополских

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/07/googles-south-korean-offices-raided-over-alleged-antitrust-viol/:
Гоогле Јужна Кореја канцеларије су упали савезних органа још једном - овај пут, због наводног кршења антимонополских. Према Валл Стреет Јоурнал, корејски Фаир Траде комисија (КФТЦ) упали Гоогле Сеулу канцеларије у уторак, усред тврди да компанија неправедно колена конкуренцију тако што ће свој претраживач подразумевана опција на Андроид телефона. Јужна Кореја је највећи мобилни претраге оператера, НХН и Даум Цоммуницатионс, поднео жалбу са КФТЦ у априлу, тврдећи да Андроид је "систематски осмишљен" да обесхрабри кориснике пребацивање на различите портале, и да Гоогле искључује конкурената одлаже оперативни систем сертификације за телефонске произвођача које покушавају да унапред учита уређаје са другим претраживачима. Слични трошкови, као што може да се сећате, подстакнут Ференцварош истраге у САД, где су анти-конкурентска тврдње су око лете за неколико месеци, сада. Гоогле ни потврдио ни демантовао да је јучерашњи напад догодио, али је портпарол изјавио да ће компанија "сарађивати са КФТЦ да се обрати било каква питања могу имати о нашем пословању", додајући да је њен оперативни систем "не захтева превозници или произвођача да укључи Гоогле претрага или Гоогле апликација на Андроид платформи. "

Гоогле Јужнокорејски канцеларије упала због наводног кршења антимонополских првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 07 Оцт 2011 04:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Валл Стреет Јоурнал- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар