четвъртък, 15 септември 2011 г.

Спринт промене политике повратка, сутра, никинг Премијер програм у краја године

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-changing-return-policy-tomorrow-nixing-premier-program-a/:
Спринт је било што Мондо промене политике у последње две недеље у облику повећане таксе , па шта је још неколико резова? Добили смо савете током последњег дана или тако да сугеришу Сада мреже до свог марифетлуци опет, тако да одмах мења своје политике повратка и ускоро стављање кибосх на Премијер програма. Ефективна сутра, Спринт је дотеривање своје повратни период од 30 дана до 14 и без ризика суђење понуде - што на крају омогућава да хода од свог провајдера року од месец дана без оптужен динар - нестаје без трага. Достизање за потврду из носилац портпарол, речено нам је: "Почетак 16. септембра, Спринт је ажурирање њен повратак политике за нове линије сервиса, надоградње, додатни прибор и уређаји ћемо поделити више детаља о новом Спринт Задовољство Гаранција на. касније. " Ово не у потпуности одговорити на наше питање, наравно, али је барем потврђује да ће вратити политика жртва неколико корекција у петак.

Такође почели су да примају савете данас прорицање предстојеће пропасти Спринт Премијер програма - компаније двоструки ВИП програма који нуди годишњи надоградње и друге привилегије. Премијер чланови ће по свему судећи бити обавештен већ сутра (или је тек октобар) да су до краја године да заради новац на њихове преостале користи. Само образложење дато: "да нам помогну да се фокусира на области које клијенти цене највише, као што су неограничена податке планове." Тумаче да како ћете, али гинормоус ствари иду у Оверланд Парк, а ми нисмо ни чули вест о чудесној превозника "Стратегија Упдате" још. Осим ако, наравно, све је то повезано заједно некако ...

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Спринт промене политике повратка, сутра, никинг Премијер програм у краја године

Спринт промене политике повратка, сутра, никинг Премијер програм у краја године првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 15 Дец 2011 00:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар