четвъртък, 15 септември 2011 г.

ТомТом најављује ЗЕ уживо навигациони систем за мерење ЕВ батерије сок, држи вас труцкин '

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/tomtom-announces-z-e-live-navigation-system-to-measure-ev-batte/:
Нема ништа горе него да се иде за касно-ноћни чили пас раде само да пронађете свој ЕВ усисава суво у 7-11 паркингу. Да бисте смањили такозване "опсега и анксиозност", постоји Царминат ТомТом ЗЕ уживо, у цртицу навигациони систем који не само да чува возачи од губим, али и нуди визуелни сигнал о томе колико енергије је остало. Лепљење са зеленом темом, уређај обезбеђује већину еко-пријатељски и ефикасна руте (са оближњим станица за пуњење) - остављајући возача добар осећај у вези стављања гас до метала. Нав ће доћи испечен у свим будућим Ренаулт Флуенце ЗЕС - али ми не би ме изненадило да видимо остале ЕВ произвођача спроводе сличне додатке у будућности. Погледајте пуну односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање ТомТом најављује ЗЕ уживо навигациони систем за мерење ЕВ батерије сок, можете држи труцкин '

ТомТом најављује ЗЕ уживо навигациони систем за мерење ЕВ батерије сок, можете држи труцкин ' првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 15 Дец 2011 03:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТомТом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар