четвъртък, 15 септември 2011 г.

МцАфее и Интел партнера до ставите против крађе технологије у Ултрабоокс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/14/mcafee-and-intel-partner-up-to-put-anti-theft-tech-in-ultrabooks/:
Интел Анти-Тхефт
Интел је обезбедио дуго хардвер нивоу против крађе технологија , пре свега за своје пословне кориснике. Али, као што корисници све више мобилни, потребно је да прошири тим са просечним заштиту потрошача је постао све више и више јасно. МцАфее је удружила са Цхипзилла да створи потрошача-фриендли софтверски пакет који ће у интеракцији са чипом нивоу против крађе технологије која ће бити упакована у сваку Ултрабоок . Детаљи о софтверу су прилично танки за тренутак, али ми знамо да ће функцију Даљинско закључавање, даљинско брисање и праћење дешавања на локацији ће вам помоћи да се опорави да драгоцене лаппи и држати своје личне податке из руке никада-до-бунара . Пакет ће почети испоруке уз мале свеске следеће године, али док чекате, погледајте ПР после паузе.

Наставити читање МцАфее и Интел партнера до ставите против крађе технологије у Ултрабоокс

МцАфее и Интел партнера до ставите против крађе технологије у Ултрабоокс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Оцт 2011 18:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар