четвъртък, 15 септември 2011 г.

Дајсон представио Популарна АМ04, има за циљ да промени игру за грејање куће (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/14/dyson-intros-hot-am04-aims-to-change-the-home-heating-game-vid/:
Оставите га да се Џејмс Дајсон да дају своје обичне кућних апарата спин. Вечерас у Њујорку, господин Дајсон је на сцену како би на прави начин представи свој најновији Гизмо - $ 399,99 Дајсон Популарна АМ04. Као што само име сугерише, ово је најновији вентилатор компаније Аир Мултипликатор , али са керамичким елементом угаљ за грејање да би прстима тоасти. У тим спаран летњих дана, моћи ћете да добијете собу до фригидна 32 степени Целзијуса, а када зимске горко хладно хитове, моћи ћете да погодите 99 степени - Цалиенте јединица је много дизајниран. као крило џет-а, доносећи ваздух унутра из његовог дна решетки и појачавају га шест пута га уздиже кроз канале.

Занимљиво је да је, речено нам је да грејни елемент остаје на једном унапред температури, мерење собу док не достигне ниво који не кажете да. Као што очекујете, уграђен сигурносни механизам окреће цела ствар ван ако савете преко. Са својим накрећућој кабини базу или су ИЦ даљински управљач, моћи ћете да промените температуру, бирају између десет вентилатора брзине и постави га у осцилације мод. Још боље, даљински магнетно држи на врх јединице - савршено ако сте склони да губе ствари. Тренутно је доступан у белој или сребрној директно из Дајсон (мада даљинско мање верзија је врхом за оне који траже да сачувате неколико долара), а наћи ћете више детаља у ПР прошлости паузе.

Наставити читање Дајсон представио Популарна АМ04, има за циљ да промени игру за грејање куће (видео запис)

Подастрт под:

Дајсон представио Популарна АМ04, има за циљ да промени игру за грејање куће (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Оцт 2011 21:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор

Няма коментари:

Публикуване на коментар