четвъртък, 15 септември 2011 г.

Годину дана након "АнгелГате", више Анђеоска Анђели Спустите По пореметити

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GoQ3uxWQbrk/:
disrupt_d3-3044-1

Пре годину дана, велика контроверза избила пре ТецхЦрунцх поремети (звучи познато?). Мајкл Аррингтон ушао у бару у Сан Франциску, бин 38, а изашао осећај прљав. Било је то у бин 38 да је чуо групу анђела инвеститора говори о низ ствари - од којих многи нису изгледа врло предузетник-пријатан. У сваком случају, ситуација је била довољно лосе да Мајк имао да напише изјављујући порука: ТецхЦрунцх пореметити Не ће бити око АнгелГате .

И то углавном није. Осим једне панела .

Брзо премотавање унапред до данас. Мајк је поново на сцени са другом групом анђела. Ситуација се знатно променила као Мајк је сада и сам инвеститор, са неколико бави анђео круг у торбу. У међувремену, анђео сцена као целина има експлодирала и даље као што смо у фортхи улагање времена.

Да би ударац офф ствари, они су кратко поново АнгелГате. Можда се сећате да ФК Ангел Рон Конвеј је био највише узнемирен због, како је доле у бин 38. На другој страни је 500 Стартупс Дејв Меклур који је био на касета 38 (Конвеј није) те ноћи. Обојица су на панел прошле године, а оба су били на овогодишњем као добро.

"Корист је да сви схватили да треба да се фокусирамо на помоћ предузетницима" Конвеј рекао је данас да се аплауз публике. И то је било прилично је много. Након тога, разговор је прешао на оно што се дешава у анђела заједница сада.

Мајк запитао да ли прелазак на унцаппед белешке (у суштини финансирање рунде где је стварна цена утврђује након инвеститора обавезују) је лоша ствар за инвеститоре. Конкретно, он је питао да ли Конвеј посвећеност да инвестира у свим И Цомбинатор стартупс са Јуриј Милнер, био повређује друге анђела?

Изгледа да сви се слажу да унцаппед ситуација почела много пре тога. У ствари, то је начин на који ствари су за време док анђели почели да добијају на популарности и били у стању да врати воки капом напомене, МцЦлуре приметио. Само Меклур и Конвеј су оне на панелу који су били отворени да ради унцаппед белешке уопште. СофтТецх је Џеф Цлавиер , Фреестиле је Џош Фелсер и Фелицис ' Ајдин Сенкут сви су генерално против концепта.

Меклур је мисао је да би требало да буде "отворен за велике компаније" није битно шта термини. У међувремену, Цонваи сматра да предузетници са великим достигнућима имају утицај да унцаппед напомене, и сматра да је њихово право да искористе то.

Фелсер верује да унцаппед белешке повређен рано инвеститори који су често пријатељи или чланови породице. Они узимају највише ризик, и урежете рано, онда они могу добити пијан без поклопаца. Али Конвеј верује унцаппед је део лепоте слободног предузетништва. Он је напоменуо да док је он уложио у Гоогле-у 75 милиона долара пре и у време, то би се сматрало унцаппед белешку. Он је истакао да Џим Бреиер улазим Фацебоок-у $ 85 милиона као исту идеју.

После неких напред и назад о теми, Конвеј ангажовао. "Ништа од тога питањима", рекао је он. Оно што је заиста битно су производи и предузетника, изјавио је он.

Дакле, Мик

Няма коментари:

Публикуване на коментар