четвъртък, 15 септември 2011 г.

Разер представио аркада фигхтстицк прототип на ТГС, изгледа играње заједници да се чекић детаље

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/razer-unveils-arcade-fightstick-prototype-at-tgs-looks-to-gamin/:

Изгледа да људи у Разер заузимају компаније "за играче, од стране играче", мото за срце, данас откривања новог прилагодљив ПЦ / Ксбок 360 Арцаде штап у Токију игра Доказати да неће ни погодио производњу све до фигхтстицк заједнице раставља, модс, и судије се сад из ње. Тек треба да буде назив аркадна контролер ће први направити свој пут да изаберете кандидата затвореног бета програма, стављајући Опремити у рукама око 200 плус играче који, након што је њихов начин са њом, ће обезбедити одећу са савете о томе како за фино подешавање финалног производа.

Разер ТГС особље нам је дало кратак преглед јединице, и нека нас око замене жица, поп из дугмад и дрен са предње плоче риг-а. Прототип јединица је направљен са Санва Денсхи компоненте, али Разер нам каже да Министарство одбране оријентисани играчи су слободни заменити, мењати, или на други начин лимарија са било већих контролера деловима без страха од мокрења своје гаранције - само контролни одбор штапа је искључен ограничења. Бета регистрација је већ отворен, а први тест јединица треба да брод негде следећег месеца. Погледајте галерију испод за погледом, или усмерите пееперс до врха за демо директно из ТГС шоу под. Желите више текста? Хит паузе за званично саопштење за штампу.

Наставити читање Разер представио аркада фигхтстицк прототип на ТГС, изгледа играње заједници да се чекић детаље

Разер представио аркада фигхтстицк прототип на ТГС, изгледа играње заједници да се чекић детаље Ори

Няма коментари:

Публикуване на коментар