четвъртък, 15 септември 2011 г.

ИоуТубе представио пост-продукције пакет, обухвата Инстаграм налик ефекти и Схаке Редуцтион

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/youtube-unveils-post-production-suite-includes-instagram-like-e/:
Ништа каже ' ИоуТубе 'као зрнаста ручни снимак који служи као катализатор за мучнину; нажалост, то може све да се подеси да се мења. Дигитални дом Поцетна Видео увео пакет нових ефеката који вам омогућава да изгладе своје искрене класика, чак и након што сте их скидате. Шта више, промене које направите су без разарања, тако да ако је ваша велика идеја доказује страшно у стварности, можете се вратити и поништити све меша. Уобичајени породични сепија, цартоонифи и вињете типа пролазе - захваљујући обраду фотографија Пицник Амигос - се придружује још неколико практичних алата као што су осветљеност, ротирајте и поменуте болести решавање стабилизације. Међутим, ако ваш клип има више од 1.000 прегледа мораћете да је сачувате као нови - не бих желео следећи Нума Нума вид да се све промене боју после одласка вирусне, сада зар не?

Наставити читање ИоуТубе представио пост-продукције пакет, обухвата Инстаграм налик ефекти и Схаке Редуцтион

ИоуТубе представио пост-продукције пакет, обухвата Инстаграм налик ефекти и Схаке Редуцтион првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 15 Дец 2011 03:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГигаОм | извор ИоуТубе блогу | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар