четвъртък, 15 септември 2011 г.

ТецхЦрунцх пореметити СФ Баттлефиелд Полуфинале: Судије реагирати

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/594HLShBydQ/:
Screen Shot 2011-09-14 at 7.37.26 PM

ТецхЦрунцх пореметити Рун Баттлефиелд полуфиналу кренуо у неортодоксни начин, са модератора Пол Кар довођење на ТецхЦрунцх суоснивач Мајк Аррингтон да се придружи технологије славних судије Рона Конвеј, Хади Партови, Мариса Мејер, Роелоф Ботха и Матеј Цохлер сцени.

Док чекамо коначни победници да се објави, можете анализирати кроз моје белешке о свим забаве, испод.

Битцаса

За разлику од Дропбок који синхронизује датотеке на облак, Битцаса вам омогућава да пишете облак, користите рачунар на исти начин као и обично, али корисност пише датотеку облака. Битцаса интелигентно одређује шта фајлова које би приступ и кеш их на чврстом диску. То је значајно јер вам даје бесконачну складиштење у облаку, подрију типичан модел писања датотека на чврсти диск и потом морају да их преместите када продавнице.

У бета фази је бесплатно, фреемиум модела, $ 10 месечно за бесконачну складиштење.

Повратне судија:

Мајк Аррингтон твеетед се синоћ да, позивајући се на чињеницу да можда постоји три Дропбок инвеститора сцени, "Како ћеш расти своју базу корисника с обзиром Дропбок је тамо?" Битцаса одговорио: "Битцаса је игра шаржер ако не оману." да је њихов предлог вредност је фундаментално различит од Дропбок, "Ми смо о новим хард диск", а не о дељење датотека, "Ви и даље треба да имате простор на чврстом диску за Дропбок.

Судија Мариса Мејер је такође изразио забринутост да Дропбок је такмичар и запитали дељење процеса, одговор је да уређај "Када сте поделили са мобилног телефона, да ли сте складиштење ствари на клијенту, или је то чисто стримују?" ће ток га из облака у реалном времену, преко мреже. "

Ботха извео трошкове фактор стриминг све то подаци које Битцаса обратио рекавши да они користе кеширање модел, који смањује трошкове. Мет Цохлер желели да знају шта је најважнији проблем покретања решен за потрошаче, којима покретања одговорила да они не желите морате да се повуку опет друго УСБ или хард диск, док је са Дропбок вам још увек треба простора.

Рон Конвеј извео чињеница да је у основи ће то бити маркетиншки битка између Битцаса, Дропбок и Бокее и покретање заиста треба да се фокусира на оно што се разликује. "Двоструки Видео ухваћен мој ока, који се чини доказ да сте другачији. Ојача маркетинга, јер ово ће бити луд. "

После Партови питање о безбедности, Цохлер одрастао да је видео много од овог језгра функционалност са ГДриве. "Зашто ћеш бити успешан?" У том покретање рекао: "Моја мајка могу да користе ове и она није компјутер особа. То је Аппле-модела, само желимо да ради. "

Шејкер

Шејкер је социјално окружење које вам омогућава да користите ваш Фацебоок профил да комуницирају са људима око, платформа за социјалне искуства, која вам омогућава да посетите места као што су виртуелне шипке или канцеларије "Као Сецонд Лифе-у, осим себе си." , укључујући Фацебоок АПИ-ја у циљу укључивања слично Као зид где можете видети шта сте заједничког са другим људима у соби.

Шејкер је имао скоро 10К корисника, јер у својој бета верзије.

Повратне судија:

Рон Конвеј је почео повратне информације питањем, колико су сличне апликације је да Сецонд Лифе-у, а шта се дешава када апликација претвара у датинг сајт. Шејкер Оснивач је говорио о-хо

Няма коментари:

Публикуване на коментар