четвъртък, 15 септември 2011 г.

АТ & Т, Ливница иновационог центра отвара своја врата у Пало Алту да помогне девс раде то што раде

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/atandt-foundry-innovation-center-opens-its-doors-in-palo-alto-to-h/:
Чули смо за корак са Јонесес, али то је све смешно. Најпре је било Веризон , па Водафон , а сада Ма Бел - са помоћи из Ерицссон - је изградио иновациони центар у Силицијумској долини. Овај нови центар употпуњује тријумвират АТ & Т Ливница објеката (друга два су у Тексасу и Израела), а део је стратегије компаније да убрза процес развоја и испоруку нових производа својим клијентима. Управо сада, има преко 100 пројеката у развоју у Пало Алту, и АТ & Т је у потрази за додавање више. Они који су изабрани приступ АТ & Т мреже и стручност како би се обезбедило да нове пројекте игра лепо са свим опреме компаније, а то је већ произвела неколико ствари које су изложени на свечаном отварању центра. Желимо Снеак Пеек на оно што је у иновације гасовода АТ & Т? Прочитајте о прошлости паузу да га добијете.

Наставити читање АТ & Т, Ливница иновационог центра отвара своја врата у Пало Алту да помогне девс раде то што раде

АТ & Т, Ливница иновационог центра отвара своја врата у Пало Алту да помогне девс раде то што раде првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 15 Дец 2011 07:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Е-маил

Няма коментари:

Публикуване на коментар