четвъртък, 30 юни 2011 г.

ПаиПал Капци Тржиште новца Фонда за трговце

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/91jWYGT-c2c/:

ПаиПал је затварање својих тржишта новца Фонда, обавештава учеснике да ће фонд бити затварања од 29. јула ове године.

ПаиПал корисници су могли да претходно стави новац који зарадили од ПаиПал-трансакција у фонду новчаном тржишту остваривати интереса. ПаиПал корисници су могли да бирају да своје слободно готовине преплавио у Фонд, како би се остварују приходе све док се готовина користи. Акције Фонда ће могао бити откупљен да плати за трансакције, као што су плаћање, куповина и друге електронске трансфере новца са ПаиПал-а клијент рачуна.

Од прошле недеље, фонд одржан $ 471 милиона долара и вратио 0,04% за инвеститоре до сада у овој години, извештаји СмартМонеи. ПаиПал-Реп је рекао СмартМонеи, да "тржишни услови, предности финансијског фонда на тржишту новца су умањена" за трговце.

Инвестиција возило је имало проблема раније. У прошлости, фонд је видети око 5 процената у повратку. Али недавно, фонд зарадио око 0,15% на повратку.

Ево поруке послате са учесницима фонда:

Поздрав [],

Хвала за коришћење ПаиПал и ПаиПал тржишта новца Фонда. Нажалост, ми смо одлучили да затворе фонд пазарот на пари, ефикасан 7/29/11.

Шта то значи за вас? ПаиПал ће пренети ундисбурсед дивиденде сте зарадили на ваш ПаиПал рачун у року од 7 радних дана након што затворите фонда. Не брините, не морате радити ништа.

Ваше 2011 пореских докумената и даље ће бити доступан на страници Фонда Преглед у ПаиПал рачун током 2012. Добићете пореском билансу из ПаиПал-а само ако сте зарадили $ 10 или више у дивиденде у 2011.


Няма коментари:

Публикуване на коментар