четвъртък, 30 юни 2011 г.

Ацер представио Аспире Оне нетбоок-Срећан 2 за америчко тржиште, показује своју посвећеност пастела

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/30/acer-announces-aspire-one-happy-2-netbook-for-the-us-market-sho/:
С обзиром да то није 2008 и све, није сваке недеље да вам кажем о новој Атом Поверед-нетбоок рачунар - не да је неко од уобичајених осумњичених изгледа вероватно да ће бацити у пешкир у скорије време. Ацер пре неколико дана најавио доступност за Ацер Срећан 2, тј рипплед, Еастер Егг боје број који дигао главу назад у априлу. Као што очекујете, ради на дуал цоре Атом Н570 процесор - мала надоградња преко Н450 последње генерације нуди. И док је још има уобичајене 10,1-инчни екран и 250ГБ хард диск и ВиФи радио је низ корака до 1ГБ РАМ меморије од 2ГБ. Поред предвидиве спецификације Ацер је јасно покушава да рецкаст лаптоп деси, у случају да већ није очигледно . То и пастела. "Банана крем", "боровница промућкати", "јагода Иоугурт" и "папаја Млеко" звуче као Ваш висок чашу дробљеног воће? Она је доступна као што сте прочитали ово $ 269,99.

Наставити читање Ацер најављује Аспире Оне нетбоок-Срећан 2 за америчко тржиште, показује своју посвећеност пастела

Ацер представио Аспире Оне нетбоок-Срећан 2 за америчко тржиште, показује своју посвећеност пастела првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 08:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар