четвъртък, 30 юни 2011 г.

Нокиа ролетне онлине и малопродајних објеката у Великој Британији, САД веб продавница

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/30/nokia-shutters-online-and-retail-stores-in-uk-us-web-store/:

Нокиа ће бити улазак К3 без икаквих директно до потрошача канала продаје у САД и Великој Британији. Фински произвођач смартпхоне затворени преосталих Британији продавнице раније овог месеца (са изузетком аеродрому Хитроу, која остаје отворена), а такође прекинути продају на САД и УК онлине продавницама - спајање Француска, Шпанија и Холандија, које све је отишао на форуму прошлог месеца . Разговарали смо са бившим Нокиа Британији мало запослених, који је навео лоше маркетинга, високе цене, успоравање саобраћаја и високе стопе повраћаја производа, као неки од разлога који чува затворен - повратак Н8 и Е7 доминирали другим телефонима, са клијентима жалећи уређаја падове и корупције, неправилности у раду хардвера и употребљивости питања. Он наводи да у продавницама су само у стању да продају уређаја на Водафоне и Т-Мобиле, а само Водафон дозвољено корисницима да побољшају у Нокиа продавници. Већина купаца дошао у продавницу за подршку, пре него да се купи.

"Последња два месеца су посебно мирном Чак и ако тржни центар је био заузет, Нокиа продавници ће можда имати више од 30 људи кроз врата дана, обично за техничку помоћ.. А то је да су све продавнице затворене нагло на 20. јуна. "

Замислимо цене одиграли велику улогу у одлуци да затвори у Великој Британији и САД онлине продавницама, као што је то урадио у сарадњи са енглеским малопродајних и онлине продавницама у другим земљама. Оба земљи онлине продавницама су замењени затварање обавештења са САД продавница усмеравање корисницима да Амазон и Великој Британији продавница односе посетиоца за осам малопродајних партнера, уместо тога.
[Хвала, Карл]

Нокиа ролетне онлине и малопродајних објеката у Великој Британији, САД веб продавница првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 11:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа

Няма коментари:

Публикуване на коментар