четвъртък, 30 юни 2011 г.

МОГ најавио Слицк ХТМЛ5 плејер, са нови нагласак на препоруке и листе за репродукцију

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oHHkxHbwuU8/:

Онлине Мусиц раса је сада све ван спринту: Амазон Гоогле и Аппле су сада све нуди (или се припремају за покретање) услуга које вам омогућавају да отпремите своју музичку колекцију на облак, дозвољавајући вам да слушате музику имате где год да су. Али они нису само такмиче једни с другима - друга група услуга која обухвата мог, рдио, и (евентуално) Спотифи омогућава корисницима потока било коју песму онолико често колико би желели за разумну месечну стопу од око 10 долара месечно.

То је све забавно. И данас, МОГ чини трку све то много ближи.

Услуга је управо избацио нови Бета играч корисницима да поједностављује МОГ искуства, стављајући много теже нагласак на изградњу из листе песама и препоруке од својих претходника јесте.

До сада, корисници су МОГ користи флеш плејер који се појавио у искачућем - крећете сајт у ваш главни бровсер окно, додајући песме као што иде, а те песме су додати на ваш листу песама, које контроле у мањи прозор. То ради добро, али у поређењу са услугама које су усвојиле више иТунес-попут интерфејса, он може бити мало збуњујуће.

Нови играч исправке које. То ће изгледа познато свакоме ко је користио МОГ Веб Апп на Цхроме Веб Сторе, који је покренуо у децембру (то је варијација на том плејеру). Али, то укључује и неке кључне додатке, а такође је Покрећемо као бета опција за све кориснике МОГ (раније једини начин за приступ је био кроз Цхроме Сторе, који многи људи не знају о).

Нови играч у ствари има мање функција него стара - то недостаје оцене и могућност да виде профиле других корисника, на пример. Али, поред интуитивнији и бржи ХТМЛ5 интерфејс, додаје карактеристике које су вероватно још важније: наиме, препорука и боље листе стварања.

Сада када се пријавите на нову верзију мог, услуга ће погледати на свој Фацебоок воли (и воли ваших пријатеља) да почне препоруке уметника одмах. Ја пријављен са пробни налог насељена са неким од мојих омиљених бендова, а сигурно довољно, услуга одмах ме је представљен са албума Мрак и Стевие Раи Ваугхан.

МОГ директор Дејвид Хајман каже да је тим заиста имала неку помоћ са Фацебоок-а када је дошло до интегрисања ову функционалност. Химан не бих рекао ништа о говоркало Фацебоок-Музика иницијативу која је у делима, осим да каже да је "нада да се уради више велике ствари са њима у будућности".

МОГ и други све-ти-да-једем музичким сервисима све више се такмиче на функције као што су брзина, препоруке и социјалне поделе него што су о величини својих библиотека. МОГ већ нуди солидан мобилне апликације, као и ова исправка чини десктоп искуство знатно више убедљивих, посебно за нове кориснике који су сада састао са персонализоване почетне странице, а не генерички листу популарне музике.



Няма коментари:

Публикуване на коментар